قراره برید خونه جدید؟ پس اول این 7 نکته رو انجام بدید

قبل از رفتن به خونه جدید بهتره که به مسائلی مثل نظافت کامل خونه جدید اهمیت بدید. در ادامه به نکات بهداشتی در مورد خونه جدید به همراه 6 نکته مهم قبل از وارد شدن به خونه جدید اشاره می‌کنم.

معمولا خداحافظی کردن از خونه قبلی کمی ناراحت کننده است، مخصوصا اگه خاطرات زیادی ازون خونه داشته باشید.

شاید پروسه چیدمان خانه جدید براتون لذت بخش باشه، اما بهتره قبل از خالی کردن کامیون این نکات را به یاد داشته باشید. اگه قبل از باز کردن وسایل و مستقر شدن تو خونه‌ی جدید انجام این موارد رو فراموش کنید، پشیمون می‌شید.

7 نکته که باید قبل از ورود به خونه جدید انجام داد

اسباب کشی

خونه جدید رو دوباره چک کنید

بلافاصله وقتی کلیدهای خونه جدید رو گرفتید، برید برای چک کردن خونه. دقت کنید تمام مورادی و مشکلات خونه جدید توی قرارداد ذکر شده باشه.

قفل درب

قفل‌ها رو عوض کنید

به هیچ وجه نمی‌شه فهمید از قفل موجود چه تعداد کلید ساخته شده. بهترین  راه اینه که برید سراغ کلید سازی  و یک فقل برای خونه جدیدتون سفارش بدید.

همچنین بخوانید: چیدن وسایل خونه بعد از اسباب کشی

نظافت خونه

خونه جدید رو بصورت کامل تمیز کنید

حتی اگه خونه قبل از تحویل تمیز بود باز اکتفا نکنید و خودتون برای نظافت صحیح خونه دست به‌کار شید. هیچوقت نمیشه فهمید این خونه قبل از اینکه به شما برسه چه وضعیتی داشته.

نمیدونید نظافت رو از کجا شروع کنید؟ چک لیست ما برای نظافت خونه جدید رو دانلود کنید.

نکته ریز: یک جعبه از اقلام ضروری آماده کنید و روز اسباب کشی با خودتون داشته باشید. این جعبه رو از لوازم نظافتی، مواد خوراکی و موارد دیگه ای که برای روز اسباب کشی لازم دارید پر کنید. اگه مطمئن نیستید برای روز اسباب کشی چی لازم دارید، تصویر زیر برای لیست اقلام ضروری روز اسباب کشی استفاده کنید.

اگه رغبتی ندارید که خودتون نظافت خونه جدید رو به عهده بگیرید پیشنهاد می کنم از شرکت‌های حرفه ای خدمات منزل مثل آچاره استفاده کنید. حتما به یاد داشته باشید که موکت‌ها رو با دقت بشورند .

صندلی توالت

صندلی توالت رو عوض کنید

شاید این نکته رو جدی نگیرید، اما وقتی بدونید که صندلی توالت منبع اصلی جمع شدن میکرب‌ها و بیماری‌هاست، نظرتون عوض میشه. پیشنهاد می‌کنم به جای اینکه زمانی زیادی صرف نظافت و برق انداختن صندلی توالت کنید، صندلی رو در بیارید و زیرش رو کاملا تمیز کنید و یک صندلی توالت جدید نصب کنید. قبول کنید که ذهنتون آروم میشه و فکر و خیالتون هم کمتر میشه.

سمپاشی

حشره کشی و سمپاشی

حتما قبل از اومدن به خونه از سمپاشی اون مطمئن شید. اینکارها رو می‌تونید از شرکت‌های سمپاشی متخصص بخواید. حتما تمام پریزها رو تمیز و محکم کنید و پیشنهاد می کنم برای پنجره ها توری بندازید.

همچنین بخوانید: بهترین شرکت اسباب کشی

تعویض فیلتر هوا

فیلتر هوا رو عوض کنید

از اونجایی که نمیتونید بفهمید سیستم تهویه چقدر کارکرد مفیدی دارد و سرویس شده است یا نه، پیشنهاد می‌کنم فیلتر هوای خونه رو عوض کنید. حتما تاریخ تعویض فیلتر رو یادداشت کنید. برای دونستن زمان مناسب تعویض فیلتر هوا لیست زیر رو بخونید.

  •  برای خونه خالی یا یک نفره : 6 تا 12 ماه
  • برای خونه های معمول بدون حیوون خونگی: هر 90 روز
  • در صورت داشتن گربه یا سگ: هر 60 روز
  • در صورت داشتن بیش از یک حیوون خونگی و آلرژی داشتن یکی از اعضا: 20 – 45 روز یکبار فیلتر رو عوض کنید.

اول ایمنی

اول ایمنی!

وقتی دارید خونه رو نظافت می‌کنید مطمئن شید که مراتب ایمنی توی خونه لحاظ شده باشند. برق کشی، هود، سیستم تهویه، شومینه، شوفاژ و اجاق گاز از مواردی هستند که باید حتما بررسی شوند و از ایمن بودن اونا اطمینان حاصل کرد.

نکته ریز: اکثر افراد هنگام مستقر شدن در خونه جدید اقدام به رنگ آمیزی دیوارها می‌کنند. به نظر من بهتره در این مورد عجله به خرج ندید. بهتره یک مدتی توی خونه زندگی کنید و انتخاب اتاق‌ها و نورپردازی خونه رو مشاهده کنید. مخصوصا به این خاطر که این دو عامل تاثیر بالایی در انتخاب رنگ اتاق ها دارند. شما که نمی‌خواید توی رنگ آمیزی خونه دوباره کاری کنید!

انجام این 7 نکته رو از یاد نبرید. این موارد ممکنه توی گیر و دار اسباب کشی فراموشتون بشند اما مطمئن باشید که اهمیت بالایی دارند و نتیجه‌اش رو بعدا به چشم می بینید. برای همین پیشنهاد می‌کنم این زحمت رو به جون بخرید و این نکات روز اولی که رسیدید خونه جدید انجام بدید.

بیان دیدگاه